Om oss

Howies Hockey Tape används idag av spelare och lag i NHL, AHL, NCAA, SHL och Allsvenskan med stor framgång. Vi kan garantera att med Howies Hockey Tape får Du en riktig hockeytejp som Du blir nöjd med. Howies produktion ligger i USA och Kanada och leds av hockeyspecialister som kan hockey och vet vilken hög kvalitetsnivå dagens spelare kräver. Vi kan stolt säga att förutom världens högsta kvalitet så har vi även marknadens största sortiment av tygtejp, benskyddstejp och grepptejp. You name it, we got it.

Kvalité är en av grundpelarna bakom Howies Hockey, det är tack vare kvalitén på våra produkter som gör att vi skiljer oss från konkurrenterna. I över 10 år har vi levererat framförallt tejp och snören till spelare världen över som enbart nöjer sig med det bästa. Howies Hockey Tape startades av f.d hockeyspelare och drivs fortfarande av människor med djup insikt inom sporten, vi vet vad spelare vill ha och vi levererar det.

Material & kvalitet

Våra produkter är tillverkade av noga utvalda material, för att garantera att våra produkter lever upp till dina förväntningar. Det innebär för dig som kund att tejpen håller längre på bladet, snörena slits inte av lika fort, och benskyddstejpen ger inte vika utan håller skydden på plats. Vi kompromissar aldrig på kvalitén när det kommer till våra produkter, i slutändan är det just den höga kvalitén som har byggt grunden för varumärket som vi startade 2007.

 

Vill du veta mer?

Lär dig hur vår hemsida fungerar