FAQ

Undrar du något? Svaret kan finnas här under!

Tyvärr är det svårt att göra ändringar i ordern eller leveransadressen efter att du har gjort din beställning. Vi strävar efter att skicka alla ordrar så fort som möjligt och vårt lager hanterar ordern så tidigt som 15 minuter efter det att de fått den. Om en ändring är nödvändig, kontakta oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Bifoga då ditt ordernummer eller mejladressen som användes vid beställningen.

Ditt paket skickas genom PostNord, som Varubrev 1:a Klass, den snabbaste typen av paket. Det innebär att ditt paket, om möjligt, levereras direkt till din brevlåda eller utlämnningsställe. I samband med att din order skickas, kommer ett mail med försändelsens spårnings nummer att mailas till den epost adress som du uppgav vid beställning..

Åh nej! Kontakta kundtjänst så hjälper de dig att byta ut varan.

Vänligen bifoga följande information
Ditt namn:
Ordernummer:
Produkt(er) du mottagit:
Produkt(er) du hade beställt:
En bild som visar följesedeln tillsammans med den felaktiga varan.

Produkterna skickas från vårt lager i Göteborg, Sverige.

Vi strävar efter att du ska få din beställning så fort som möjligt.
När din beställning har lagts, behandlas den av lagret så tidigt som 15 minuter senare. Därefter hämtas, packas och skickas den.
Du bör få din beställning 1-2 dagar efter detta. Paket transporteras inte under helger och lokala helgdagar.
Vänligen observera att uppskattad leveranstid (1-2 dagar) är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på yttre faktorer utanför Pro Hockeylife AB och dess budfirmas kontroll.
Dessa faktorer kan inkludera, men är inte begränsade till, extrema väderförhållanden, tekniska fel, tullförseningar etc.
Observera även att leveranstiderna kan vara längre än vanligt under produktkampanjer.

Åh nej! Kontakta kundtjänst så hjälper de dig att byta ut varan.

Vänligen bifoga följande information
Ditt namn:
Ordernummer:
Produkt(er) du mottagit:
Produkt(er) du hade beställt:
En bild som visar följesedeln tillsammans med den felaktiga varan.

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och 30 dagars bytesrätt från dagen då varorna mottagits. Vi byter eller återbetalar alla varor som inte använts eller är i väsenligt oförändrat skick.

Om du vill byta din vara, skriv på följesedeln vad du vill byta till och varför, lägg följesedeln i returpaketet. Saknar du följesedeln ber vi dig skriva samma information på en separat lapp men få då också med ditt ordernummer eller mejladressen som använts vid beställningen.
Produkten ska packas i sin medföljande förpackning och sedan i ett brev eller kartong.
Du som kund är ansvarig för produkten när den returneras till oss.

Behöver du hjälp med något så är du alltid välkommen att kontakta oss på info@howies.se

Tänk på att om du valt att betala med faktura så börjar de 14 dagarna på fakturan löpa från den dag då paketet skickas ifrån oss. Du står som betalningsskyldig under hela retur- eller bytesprocessen.

Returer skickas till:
Pro Hockeylife AB
S
4

Vi går igenom alla returer dagligen och informerar dig så fort vi har mottagit ditt paket!

Du har rätt att byta ut en/alla produkter som du har köpt direkt från vår webbplats inom 30 dagar efter att du mottog produkten.
Produkten ska vara i samma nyskick som när den mottogs. Produkten ska även ligga i sin originalförpackning med intakta etiketter och skyddande klistermärken.

En produkt kan endast bytas mot en produkt av samma eller lägre värde. Om du vill byta till en dyrare produkt måste en retur göras och vi kommer att utfärda en full återbetalning. Efter detta kan du om du önskar lägga en ny beställning för rätt produkt.

Produkter som köps direkt från vår webbplats måste returneras till vårt lager för att ett byte ska kunna göras. Produkterna kan inte bytas i en lokal butik.

Vänligen observera att du behöver betala frakten för returpaketet.

Hos Pro Hockeylife AB kan du välja mellan Kortbetalning, Swish, Faktura eller Klarna.

Kortbetalning 
Betala enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD. Kortbetalning är avgiftsfri. Pro Hockeylife AB använder 3D secured  som är en säkerhetsteknik som VISA och MASTERCARD har enats om för verifiering av kortinnehavaren för e-handels köp.

Faktura
Väljer Du att betala mot faktura kan en kreditupplysning komma att tas för att säkerhetställa att beställaren även är mottagare. Vid faktura tillkommer SEK 35.00 i faktura avgift.

Swish betalning
Skicka totalsumman med Swish till nr: 123 368 72 74. Skriv ert ordernummer som ni får efter slutförd beställning i meddelanderutan i Swish. Betalning ska ske inom 24 timmar annars annulleras beställningen

Skicka totalsumman med Swish till nr: 123 368 72 74. Skriv ert ordernummer som ni får efter slutförd beställning i meddelanderutan i Swish. Betalning ska ske inom 24 timmar annars annulleras beställningen.

Dina transaktions- och betalningsuppgifter hanteras direkt av våra betalningsleverantörer, med säkra krypteringar och enligt strikt banknorm.

Dina kortuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller hämtas av någon annan än din bank, inte ens av Howies Hockey Tape.

Howies Hockey Tape innehar SSL-certifikat och uppfyller kraven för PCI DSS.

För oss på Pro Hockeylife AB är kvalité allt, därför tillverkas våra produkter i USA.

Howies Hockey’s tejp och snören tillverkas i USA.

Tejp och snören tillverkas i USA. Däremot tillverkas våra puckar exempelvis i Tjeckien, hos IIHF’s leverantör. 

Vi får hundratals erbjudanden i veckan om olika typen av samarbeten och produktspons, vi har tyvärr inte möjligheten att arbeta med alla. Anser du att du har något du skulle kunna erbjuda oss får du gärna skriva några rader om dig själv och dina exponeringsmöjligheter via vår intresseanmälan.

Vi värdesätter egenskaper som att ta uttrycksfulla bilder på våra produkter, du har många hängivna följare i sociala medier (blogg och Instagram) eller allmänt brinner för ishockey och det vi står för.

Intresseanmälan

Hittar du inte svaret?

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss