Köpvillkor

Leveransvillkor

Vi använder oss av Postnord som samarbetspartner. När din order är lagd behandlas den direkt av kontoret och skickas samma dag eller dagen därpå. Vänligen observera att uppskattad leveranstid (1-2 dagar) är en uppskattning och att tiden kan variera beroende på yttre faktorer utanför Howies Hockey Tape och dess budfirmas kontroll. Dessa faktorer kan inkludera, men är inte begränsade till, extrema väderförhållanden, tekniska fel, tullförseningar etc. Observera även att leveranstiderna kan vara längre än vanligt under produktkampanjer.

Betalning

Howies Hockey Tape erbjuder betalning via kortbetalning, Swish, faktura samt postförskott.

KORTBETALNING

Betala enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD. Kortbetalning är avgiftsfri. Howies Hockey Tape använder 3D secured  som är en säkerhetsteknik som VISA och MASTERCARD har enats om för verifiering av kortinnehavaren för e-handels köp.

FAKTURA

Väljer Du att betala mot faktura kan en kreditupplysning komma att tas för att säkerhetställa att beställaren även är mottagare. Vid faktura tillkommer SEK 30.00 i faktura avgift.

POSTFÖRSKOTT

Väljer Du att betala mot postförskott tillkommer Posten postförskottsavgift SEK 65.00

SWISH BETALNING

Skicka totalsumman med Swish till nr: 123 302 32 80. Skriv ert ordernummer som ni får efter slutförd beställning i meddelanderutan i Swish. Betalning ska ske inom 24 timmar annars annulleras beställningen.

Ångerrätt och bytesrätt

Som kund hos Howies Hockey Tape har Du rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter att Du har tagit emot Din order. Ångerrätten motsvarar öppet köp. Om Du väljer att ångra Ditt köp returnera varan till:

Pro Hockeylife AB
Varholmsgatan 6
414 74 Göteborg

Produkten skall returneras i orginaförpackning och får inte vara använd. Ange om du önskar att byta varan, vill ha pengarna tillgodo eller ange ett konto där vi kan återbetala summan. Retur och byte förutsätter att varan är oanvänd och otvättad. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken.

Tillämplig lag och jurisdiktion

Svensk lag gäller för dessa villkor och din användning av denna webbsida. I den mån lag tillåter det ska svensk domstol ha exklusiv jurisdiktion vad gäller tvist som uppstår med anledning av dessa villkor eller din användning av webbsidan, med undantag för fall då Howies Hockey Tape självmant väljer att vidta rättsliga åtgärder mot en kund/användare där den har sitt hemvist.